Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Als u de browser instellingen niet wijzigd, gaan wij er vanuit dat u hier mee instemt.

Ik begrijp

** Update - Coronavirus **

Beste leden van TSC’04,
 
De regering heeft besloten alle maatregelen in verband met het Coronavirus te verlengen tot in ieder geval 28 april 2020.
Naar aanleiding van de verlenging van deze maatregelen heeft de KNVB daarop besloten om alle amateurcompetities per direct te beëindigen. Het gevolg hiervan is dat er geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn.
Dit vinden wij als bestuur, maar vooral als voetballiefhebbers, erg jammer, maar absoluut begrijpelijk.
Wij respecteren het besluit van de KNVB en blijven ook de adviezen van het RIVM volgen. Dit houdt in dat er geen activiteiten op sportpark “De Bakenbos” plaats zullen vinden. Er wordt dus niet meer getraind en er worden geen wedstrijden meer gespeeld.
 
Ondanks alles blijven wij als bestuur vooruit kijken en zijn bezig met het ontwikkelen van plannen voor komend seizoen. We zullen hierbij rekening houden met meerdere scenario’s en we houden jullie hiervan op de hoogte middels onze website en social media.
 
Wij zijn ons ervan bewust dat het gezellig samenzijn bij de club nu even niet mogelijk is. Maar zodra de omstandigheden het toelaten willen we het seizoen alsnog goed afsluiten met een  gezellige dag voor al onze leden en familie, hierover later meer !
 
Als laatste wensen wij als bestuur iedereen een gezonde en veilige toekomst en zorg goed voor elkaar.
 
Juul Munten
Voorzitter TSC'04
Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2022