Beste leden,

In april hebben we jullie geïnformeerd over het proces om te komen tot de fusie tussen TSC’04 en Sportclub Irene. Via deze weg willen we jullie graag informeren over de laatste stand van zaken. 

Stand van zaken
Allereerst hebben we vanuit de Stuurgroep, bestaande uit een afvaardiging van beide besturen, gesproken over de organisatiestructuur van de beoogde fusie. Deze structuur zal in een later stadium de basis zijn voor inrichting van werkgroepen voor het uitwerken van diverse thema’s. 

Ten tweede hebben we nadrukkelijk focus gehad om de businesscase voor realisatie van één of meerdere kunstgrasvelden op Sportpark Bakenbos. Zoals eerder gecommuniceerd is realisatie van minimaal één kunstgrasveld, samen met de doorontwikkeling van het sportpark met een nieuwe sporthal Gulick, een voorwaarde binnen het beoogde fusietraject. De meest recente berekening biedt perspectief voor de realisatie van in ieder geval één kunstgrasveld. Na de zomer zal er vanuit de gemeente meer duidelijkheid komen of dit ook daadwerkelijk een juiste businesscase is die tot besluitvorming over aanleg van één kunstgrasveld in 2021 kan leiden. 

Parallel wordt vanuit de gemeente inmiddels een projectorganisatie ingericht voor de doorontwikkeling van sportpark Bakenbos inclusief een nieuwe sporthal. Bij dit traject worden beide verenigingen aangehaakt zodra de gemeente de projectorganisatie op heeft gestart. 

Vervolgtraject
Voor de stuurgroep ligt op korte termijn de prioriteit bij duidelijkheid over het kunstgrasveld én de opstart van het proces rondom de ontwikkeling van sportpark Bakenbos. Het vervolg op de inhoudelijke samenwerking zal hierop aansluiten. 

Eind september/begin oktober zullen onze leden tijdens de ledenvergaderingen verder bijgepraat worden over de samenwerking en de dan actuele ontwikkelingen. 

Mochten er tot die tijd vragen zijn, kunnen jullie je richten tot:

Sportclub Irene: Jeroen Triest /  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TSC’04: Juul Munten / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,

Besturen Sportclub Irene en TSC’04