team19 20

TSC'04 - VVV'03 7-2

Wat een weelde vandaag 5 reserves en een fitte selectie met een lekkere BBQ avond in het verschiet en het mooie weer hadden we inderdaad alle ingrediënten om er een mooie voetbal zaterdag van te maken.

Frits, net terug van trainingskamp, werd weer lekker centraal achterin geposteerd met Xander in zijn rug. Hans en John op de back plaatsen met als slot op de deur Vince als voorstopper. Henk en Dean op de mid-half posities met Tommie en Marcel centraal. Sven weer als vanouds in de basis geflankeerd door Patrick die er zichtbaar zin in had samen in de punt. De bank zakte bijna door met Marc, Mayk, Michel, Willem en de petat. Kings nam het zekere voor het onzekere en mocht van Emile het fluitje oppakken.
Na een mooie foto sessie werd er stipt om 15:00 afgetrapt.

Baarlo - TSC’04 0-6

EINDELIJK  !!!!, na een hele lange corona 19 winterslaap mochten de TSC veteranen eindelijk weer eens aan de bak. We mochten 2 nieuwe spelers verwelkomen; Dean en Vince. Xander werd met een operatie weer opgelapt en we namen afscheid van onze muur in de verdediging Stefan. Daarentegen stond dat Frank nog wat lichte rug klachten had en rust kreeg en Kings zijn bovenbeentje ook niet 100% goed aanvoelde.
De opstelling werd dan ook snel op papier gezet. Vince werd in de verdediging geposteerd waardoor Mark Vincent naar het middenveld doorgeschoven kon worden wat uitstekend uitpakte met uiteindelijk een verdiende “man of the match” nominatie. John weer lekker op links en Hans een vrije rol op het middenveld. Sven stemde wat zuchtend toe om een reserve beurtje te pakken en Tommie en Kings hielden hem gezelschap op ut benkskuh. Brian werd door Frank ook nog opgetrommeld waardoor we een bank hadden die voor een extra dimensie kon zorgen zou dat nodig zijn.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2020