sv Blerick - TSC’04 0-3

Een weekje na de lekkere overwinning op Belfeldia moesten de rood wit hemden de maas over naar Blerick. De voorbereiding was wederom fantastisch te noemen, het was koud deze week dus de “oudjes” beginnen last te krijgen van hun spiertjes en als John dan ook nog een radiator op zijn scheenbeen laat vallen ben je zo met 3 man minder. Tel daar bij op dat er wat spelers een “weekend weg” waren plus enkele blessures en je hebt wederom 10 afmeldingen. Gelukkig had Maikel het technisch hart al vanaf maandag bestookt met appjes om a.u.b. mee te mogen doen en stond Mo wederom weer klaar om ons uit te helpen, chapeau!! Mark Vincent en Ricardo waren na weken afwezigheid ook weer van de partij dus het zag er allemaal rooskleurig uit.

TSC’04 – Belfeldia 4-3

Het werd weer eens hoog tijd dat we een overwinning gingen behalen maar gezien de tegenstander van vanmiddag, Belfeldia, zou dit geen gemakkelijke opgave worden want van de laatste 3 wedstrijden tegen onze zuiderburen verloren we er 2 en speelde we een keer gelijk…. Oh ja toen floot de schiri 5 minuten eerder af na onze comeback van 4-0 naar 4-4.Voorafgaande aan de wedstrijd hadden we onze veteranen leden jaarvergadering met wederom een rondje gesponsord door Walter, thanks!!

Baarlo - TSC’04 3-2

Na het uitstapje van vorige week weer eens lekker ballen en deze keer uit in Baarlo. De voorboden waren al slecht want bijna waren we met 3 man minder aangekomen daar good-old Ton met 120 km per uur door de binnenstad van Baarlo scheurde. Niet zo'n probleem zou je denken maar hij had het bordje "eenrichtingsverkeer" gemist !

TSC’04 Veteranen - Sportclub Irene Veteranen 3-3

Het was weer een hectische morgen om een voltallig elftal op de been te brengen maar uiteindelijk hadden we 13 man present waarbij onze dank uitgaat naar Roy, Mo, Simen en René. Marc had zijn 2-wekelijkse Déjà vu momentje want zijn schoentjes stonden thuis nog in het vet en Kings was net op tijd terug van zijn welverdiende retraite op Cyprus.

BEVO - TSC’04 1-1

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen BEVO op de agenda (waar de kantine stonk alsof ze met afgewerkte olie de frietpan hadden gevuld!). Waar we vorige week met 16 man konden aantreden moesten we vandaag uit een ander vaatje tappen. Dank gaat uit naar alle spelers die ons vandaag hebben uitgeholpen.

TSC'04 - Grashoek 4-2

Zoals vorige week al aangeven was er deze week een surplus aan spelers waar het Technisch Hart uit kon putten. Er werd gekozen voor een aanvallende tactiek met het snel vast zetten van de tegenstander op hun eigen helft. Het zonnetje scheen prachtig over het sportpark en voordat er werd afgetrapt werd onze scheids wegens "De week van de scheids" ook in het zonnetje gezet en werd er een flesje schrobbeler vakkundig overhandigt.

Venlose Boys - TSC'04 3-5

De voorbereidingen op deze wedstrijd waren gelukkig minder dramatisch dan vorige week. Genoeg spelers waaronder de terugkeer van onze topscoorder Xander aka XXX. Na de gebruikelijke koffie bij Quatre Bras reden we met volle moed naar het sportcomplex "De Alde Wielerbaan" in Venlo.

TSC'04 - VVV'03 5-3

Nadat onze 1e wedstrijd wegens een trouwerij moest worden afgelast, proficiat Michel, konden we zaterdag in het zonnetje met een volwaardig elftal van 15/16 spelers starten.... Nee dus, 3 laatste afmeldingen gaf het technisch hart wederom kopzorgen maar Hans Michels en Kings Raiola zorgden na de nodige appjes voor een sterke bank met dank aan Mark "pluisje" Verheijen en Rob "Nupkuh" Geraets.