team19 20

Za. 18 December Kerstborrel TSC'04 Veteranen

kerst2022

Omdat het kerstkienen andermaal geen doorgang kan vinden in verband met de coronamaatregelen wordt er op zaterdag 18 December 2021 een kerstborrel georganiseerd in Cafe "Quatre Bras" voor alle spelers, steunende leden en uiteraard de partners. De organisatie heeft alles uit de kast gehaald om er een gezellige middag van te maken.

Het bestuur van de Veteranen hoopt dan ook iedereen a.s. zaterdag van 13:00 - 17:00 uur te mogen begroeten in Cafe "Quatre Bras". Omdat de organisatie wil weten of zij een grote of kleine arreslee moeten spannen om alle kerstpresenties en hapjes te vervoeren wil zij graag weten of jij van de partij bent en of je met of zonder partner komt.

Opgave voor 16 december via de app of mail van Ed Geurts.

Nog 4 spelers ongeslagen na twee wedstrijddagen

Na twee speeldagen zijn er nog 4 spelers ongeslagen tijdens de biljartcompetite. Door de afwezigheid van Hans Reijnders bleef deze op 1 overwinning staan na 1 partij. Paul Schouwenberg was opnieuw op dreef en wist in 23 beurten zijn component Tommie Janbroers te verslaan. Herman Janssen liet andermaal zien dat hij zijn titel wil prolongeren door Ad van Ham te verslaan en Edwin Aarts klopte in een matige partij Theo Coort.

Anton Hinten behaalde in een goede partij zijn 1e overwinning tegen Ed Geurts die hiermee samen met Theo Coort en Walter de Moor nog puntloos zijn.

In de laatste partij van de dag kwamen Ad v. Ham en Tommie Janbroers voor de tweede maal in actie en het was Tommie die eindelijk zijn goede spel wist om te zetten in een overwinning.

Vanwege de kerstborrel, kerstmis en nieuwjaar gaat de competitie verder op 8 januari 2022.

Alle uitslagen en stand zijn de bekijken in de rubriek biljarten.

Knappe overwinning Paul Schouwenberg op 1e wedstrijddag biljarten

Op de eerste wedstrijddag van de biljartcompetitie heeft Paul Schouwenberg voor een verrassing gezorgd door in 27 beurten te winnen van Walter de Moor.

Hans Reijnders wist een nipte overwinning te behalen op Anton Hinten en de sterk spelende Tommie Janbroers kwan maar net tekort tegen Edwin Aarts. Ed Geurts moest het onderspit delven tegen Ad v. Ham terwijl titelverdediger Herman Janssen er maar liefst 46 beurten over mocht doen om Theo Coort van de groene tafel te spelen.

Alle uitslagen en standen zijn terug te vinden in de rubriek biljarten.

Venlose Boys - TSC'04 1-4

De goedheilig man is in het land dus vandaag konden we ons zelf wat in het schoentje schuiven daar de laatste wedstrijd voor de lange winterstop voor de deur stond. Bij winst of een gelijkspel waren we namelijk officieus “Herbstmeister”. De lange lijst geblesseerden bleef lang en met de afmeldingen van Griezel, Willem, Vince en Morisson werd het er niet beter op. Gelukkig was Vintcent om 12:00 aangereden, kon Mo toch spelen, kon de lange zijn kuitspiertje het net aan en haalden we wederom een coryfee van stal, namelijk Thijs Gipmans aka “Gippie” die tussen zijn Iron Man trainingen door een voetbalwedstijd wel zag zitten ter voorbereiding voor de marathon van zondag.

Belfeldia - TSC'04 2-4

Deze week zag het er qua afmeldingen wat beter uit en de technische staf had op een gegeven moment 17 spelers. Maikel en Vince hadden hierna wat sportschool incidentjes en haakte af, de lange was nog niet 100% en Vintcent kon het sportpark van Belfeld niet vinden vanuit Reuver… nee serieus dus 14 man over. Maar nee John vertelde nog even in het kleedlokaal dat in Belfeld een sliding niet is toegestaan, lees: dat kon wel eens een penalty worden en John besloot dan ook zijn enige reservebeurt van het jaar te pakken want we weten allemaal dat hij zich toch niet kan inhouden 13 man over, zelfkennis is ook een kwaliteit. Belfeldia had pas één nederlaag geleden en wekelijks horen we van onze tegenstanders dat ze toch een aardige pot konden voetballen. Ze waren zelfs op radio 538 geweest waar de opmerking werd gemaakt dat ze het beste team hadden van midden / noord Limburg, dus motivatie hadden de mannen niet nodig vandaag. Maar zouden de Tegelnaren zich zelf wat in de schoen kunnen schuiven dit weekeinde?

TSC'04 - FCV Venlo 6-2

19 afmeldingen hadden we op zaterdagmorgen waardoor we een elftal moesten formeren waar zelfs het Frans vreemdelingenlegioen trots op zou zijn. Gelukkig was Belfeld afgelast en konden Danny en Bakkie ons wederom uithelpen. Goold old Mark Trienes wilde weer eens een balletje trappen na 10 jaar en nam de tas dus ook maar mee. De oudere garde van het 3e team werd opgetrommeld daar zij zondag vrij waren. Rachid kwam vanuit het Belgische land wederom noordwaarts en Talas omzeilde de Duitsers in Roermond zoals hij hopelijk op het veld dadelijk ook de verdedigers van het FCV gaat omzeilen. Dawid had een vrijbrief van Patje en kon zo de verdediging versterken daar John nog in de lappenmand zat. De opstelling was daardoor makkelijk gemaakt, Danny op doel met Tom op rechts en Marinho en Kings in het centrum en Dawid op links. Een 4 mans middenveld met van links naar rechts Pluisje, Morrison, Bakkie en Talas met Rachid en Casper in de spits. Niels was te laat en mocht de bank opwarmen en Trienes mocht het eens aankijken hoe de mannen nog konden ballen. Hans pakte plichtsgetrouw de vlag op en Frank floot om 15:30 voor de start van de wedstrijd.

Grashoek - TSC'04 0-3

We wisten na de laatste wedstrijd dat het wederom een lastig verhaal zou worden om een volwaardig elftal op de been te brengen. Veel langdurige blessures en late afmeldingen van gastspelers en zie daar 11 man en geen vlagger. Hierdoor was het wel makkelijk om de opstelling te maken want iedereen stond in de basis. Het gevoel was goed en de 11 mannen hadden er ook zin in. Xander stond op doel met Kings en Vince centraal en ja ja onze Bart de schiri op rechts en de Petat op links hiervoor werd Willem, Mo, Languh en Griezel geposteerd met Pluisje en Talas in de spits. Tommie die kapot ging dat hij niet kon hippen nam de vlagger taken op zich. Het was windering en slim werd gekozen om allereerst wind tegen de voetballen. Even kijkend naar de bank van Grashoek en we zagen dat die bijna tot op de grond doorgezakt was met 5 reserve spelers.

TSC'04 - BEVO 2-0

Na een week rust konden de spiertjes bijkomen van de afgelopen wedstrijden want hier en daar stonden er toch wel wat spiertjes te strak. Talas en Dean hadden nog teveel last van hun inspanningen maar Marc kwam weer fit op de Bakenbos aan. Mayk is inmiddels succesvol geopereerd aan zijn afgescheurde achilles en het bierpakket is al door Marc afgeleverd en gezamenlijk opgedronken. Kings Raiola toverde Bobo uit zijn hoge hoed waardoor Rachid een oude bekende van de TSC 1e elftal spelers door iedereen met open armen in de kantine werd ontvangen. Met 13 man was het weer krapjes aan en het was weer even billen knijpen daar Vince pas om 15:35 aan kwam waaien hierdoor was de opstelling wel snel gemaakt. Vince kon gaan zitten en Marc die zich niet fit had gemeld kon samen met Vince de bank warm houden. Xander werd weer op goal geposteerd met Roy en John op de back plaatse en de lange en Kings in de as. Hiervoor Willem, Tommie, Mark en Griezel en Jünter en Bobo in de punt. De regen had plaats gemaakt voor het zonnetje en om 16:00 klonk het fluitje van de wederom perfect leidende Bart.

MVC - TSC'04 3-3

15 spelers hadden we om 12:00 woensdagmiddag en blije gezichten bij de technische staf. Maar zoals vaker druppelde hierna onverwachte afmeldingen binnen, Mo-tje had een spiertje verrekt met zaalvoetballen, keeper Xander zijn achilles speelde op, Talas zijn maat kon toch niet mee doen. Dus we waren met 12 man over, zucht. Hans opperde om zijn tas dan maar mee te nemen. Om 16:00 reden we richting het Maasbreese landschap.
Tijdens de warming-up nog meer onheil. Dean scheurde een spiertje in zijn bovenbeen waardoor Tommie aan mocht rukken die nu zijn reservebeurtjes wel heeft gehad dit seizoen. Willem op doel want ja wie anders en Thijs met Vintcent in het Centrum, René op rechts en good old Johnnie op links. Hiervoor de lange, Tommie, Niels en Pluisje met Talas en Sven in de punt.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2021