team19 20

TSC'04 - VVV'03 5-3

Nadat onze 1e wedstrijd wegens een trouwerij moest worden afgelast, proficiat Michel, konden we zaterdag in het zonnetje met een volwaardig elftal van 15/16 spelers starten.... Nee dus, 3 laatste afmeldingen gaf het technisch hart wederom kopzorgen maar Hans Michels en Kings Raiola zorgden na de nodige appjes voor een sterke bank met dank aan Mark "pluisje" Verheijen en Rob "Nupkuh" Geraets.

Wij begonnen ijzersterk aan het duel waarbij het eerste schot van onze nieuweling Mayk Vousden de kwaliteit van de verf op de lat direct van een grondige test voorzag. De toon was gezet en VVV'03 kwam er niet meer uit. Nadat Sven zijn gebruikelijke intikkertje miste schoof hij hierna, na een fantastische aanval over meerdere schijven, het leder met perfectie tegen de touwen.

Nog geen 10 minuten later een kopie van goal 1 en na een een-twee tussen Mayk en wederom Sven lag, tot de verbazing van het voltallige aanwezige publiek, de bal wederom in het netje. 2-0.

Het technisch hart moest ingrijpen om het ook voor de neutrale kijker leuk te houden en Sven werd naar de kant gehaald en vervangen door de licht geblesseerde Kings. Dit kwam het spel niet ten goede. De patronen waren eruit. VVV kreeg meer grip op het spel en de snelle rechtsbuiten van VVV werd met een slimme steekpass door good-old Mickey Oestereich bedient en met een bekeken puntertje was het verschil weer 1.

Hierna volgde een kwartiertje van "over en weer" voetbal met als enig hoogtepunt en gemist stifje van pluisje. "Dat hebben we hem wel eens beter zien doen" galmde het over het sportpark. Er moest ingegrepen worden en Hans werd voor de Potatoe aka Niels erin gezet om de voetbal machine weer aan de gang te krijgen, met het gewenste resultaat. Op rechts speelde Ton en Hans de VVV-ers van het kastje naar de muur en bediende Tommy van een perfecte bal in de loop. Onze draver bediende Mayk van een perfecte pass die hij op dito manier in de touwen joeg. 3-1. Goede aankoop.

In de rust werden de puntjes op de i gezet waarbij bleek dat de spelers die aangaven voorafgaande aan de wedstrijd maar een helftje maximaal te kunnen spelen, gewoon topfit oogde en lekker konden door hippen. Natuurlijk een super ontwikkeling voor de wedrijden die eraan komen. Om tactische redenen werd pluisje even vervangen en schoof Ton door naar het middenveld. Beide ploegen voetbalde frank en vrij. Over Frank gesproken, super gevlagd, wat Frank ook op leuk commentaar van de Servische linksbuiten van VVV kwam te staan. 

De 4-1 kon eigenlijk niet uitblijven en na 3 schoten over het vangnet schoot Mayk met links de bal onberispelijk in de rechter kruising. Hierna werd Stefan verzocht om de bank te gaan verwarmen en kwam John terug erin op zijn favoriete links back positie. Kings onderschepte een bekeken steekbal op de VVV-spits waarna Mayk wederom in stelling werd gebracht en de 5-1 aantekende en de wedstrijd was met nog 10 minuten te gaan gespeeld. Zo dacht John er niet over. Net terugkerende van een ernstige achillespees blessure vloog hij er, zoals wij hem eigenlijk ook kennnen, bikkelhard er in waarna hij met een glimlach naar de leider aangaf weer helemaal terug te zijn. Super om te zien.

Dat VVV nog twee keer scoorde in de laatste 5 minuten was slechts voer voor de statistieken.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2020