team19 20

TSC'04 - VVV'03 7-2

Wat een weelde vandaag 5 reserves en een fitte selectie met een lekkere BBQ avond in het verschiet en het mooie weer hadden we inderdaad alle ingrediënten om er een mooie voetbal zaterdag van te maken.

Frits, net terug van trainingskamp, werd weer lekker centraal achterin geposteerd met Xander in zijn rug. Hans en John op de back plaatsen met als slot op de deur Vince als voorstopper. Henk en Dean op de mid-half posities met Tommie en Marcel centraal. Sven weer als vanouds in de basis geflankeerd door Patrick die er zichtbaar zin in had samen in de punt. De bank zakte bijna door met Marc, Mayk, Michel, Willem en de petat. Kings nam het zekere voor het onzekere en mocht van Emile het fluitje oppakken.
Na een mooie foto sessie werd er stipt om 15:00 afgetrapt.

 

De eerste 5 minuten werd aan beide kanten aftastend voetbal gespeeld. Frits als vanouds sterk in de coaching zorgde ervoor dat iedereen op zijn positie stond en de weg naar voren werd steeds vaker gevonden. VVV’03 kwam er een paar keer snel en gevaarlijk uit zo ook in minuut 12 toen een prima voorzet door de VVV’03 spits pardoes binnen werd geschoten en 0-1 was een feit.

Niet veel later hadden we al 2 wissels te pakken, Dean zijn enkeltje wou niet meer en Frits zijn kuitspier had er ook geen zin meer in. Net hiervoor had Hans zijn kunsten tentoon gespreid door een fantastische assist af te leveren aan de inkomende Sven die snoeihard raak schoot 1-1. De tegenstander bromde en zag de voorwaartsen van TSC steeds vaker voor het doel verschijnen. Zo ook in minuut 23, Mayk kapte en draaide er op los en legde de bal op de 5 meter waar Patrick met een fantastische omhaal, ja ik hoor jullie denken “Wat!!! Patrick!!!” de bal via een carambole in het netje deponeerde 1-2.

Dit kunststukje werd door Patrick en Mayk 6 minuten later herhaald en nu kwam Patrick weer voor zijn man uit en kopte heerlijk binnen en de 3-1 was een feit.
Toen een schreeuw en Marcel Mooren van VVV’03 viel ter aarde kermend van de pijn. Iedereen van VVV’03 en TSC zag direct dat het goed mis was en de ziekenwagen werd gebeld. De kruisbanden, weten we, nu waren afgescheurd! We willen dan ook via deze weg Marcel heel veel beterschap wensen met het lange herstel van deze verschrikkelijke blessure.

In de rust werden de flesjes water uitgedeeld en werd in samenspraak met de tegenstander en de scheids besloten om nog 30 minuten door te voetballen. TSC ging eigenlijk door waar ze de 1e helft met eindigde en dit resulteerde in een messcherpe voorzet van Marcel op wederom Patrick die met een rake kopbal zijn hattrick completeerde.
TSC vond het wel welletjes en iedereen ging mee na voren waardoor VVV’03 via een snelle counter hun rappe spits de diepte in stuurde, het buitenspel signaal werd terecht door de scheidsrechter weggewuifd en de spits van 03 werd ouderwets pootje gehaakt binnen de beruchte lijnen. Penalty en 4-2 was een feit.

Hierdoor werd het spel nog onverzorgder en ging er aan beide kanten veel mis tijdens balbezit. Mayk schoot nog een bal in de vijver van de Holtmühle en Sven prikte zoals gewoonlijk zijn 2 goal van de middag binnen met een ware snoekduik 5-2! De wedstrijd was gelopen en Patrick als een ware spits had daar geen boodschap aan en tilde de score eigenhandig naar 7-2 waarna de beide ploegen het wel goed vonden en de scheids na een goed uur voetballen af floot.

De 2e wedstrijd en de 2e overwinning maar volgende week moeten we beter voetbal op de mat leggen tegen onze buren Sportclub Irene.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2022