team19 20

TSC'04 - Panningen

Eindelijk!! We mogen weer aan de bak. 10-10-2020 was onze laatste wedstrijd en iedereen keek er dan ook naar uit om de kicksen weer eens aan te kunnen trekken. Door een hoop vakantiegangers waren de afmeldingen wederom enorm te noemen, voeg daar een laatste moment afmelding op de dag aan toe en een afmelding wegens familie omstandigheden 30 min voorafgaande aan de aftrap waardoor de technische staf weer flink moest puzzelen. Gelukkig kregen we ook goed nieuws want we hadden ook geen keeper tot dat good-old Edwin een appje stuurde met de mededeling dat hij het ging redden. Voeg hier een nieuw lid (Mo) aan toe en 3 gastspelers van ut 3e/4e en we hadden 13 man paraat.

Omstreeks 16:00 werd er door Bart voor de aftrap gefloten en konden de gasten alsmede TSC het leder rond laten gaan. Rustig aftastend werden er kleine speldenprikjes uitgedeeld. De eerste dikke kans was voor TSC. Over rechts werd griezel aangespeelt door Marc die de bal snel terug kreeg in de diepte en de 1-0 op zijn pantoffel had. Het schot was hard genoeg maar de precisie nog niet zodat de brilstand op het scorebord bleef staan. TSC had de overhand en kreeg halverwege de vijandelijke helft een vrije trap. Kings liep van achteruit naar de bal maar Mo bedacht zich en speelde de bal snel diep. Deze werd onderschept door Panningen en direct diep op hun snelle spits gespeelt. Vince kon alleen maar toekijken hoe hij eruit werd gelopen en zelfs Edwin had geen antwoord op de droge schuiver 0-1.

TSC schakelde een tandje bij en kreeg 2 corners op rij, de 2e corner werd strak aangesneden voor het doel gebracht waardoor de Panningen verdediger niet meer wist wat te doen en zodoende de bal heerlijk achter zijn eigen keeper kopte 1-1. Hierna werden er enkele kansen door TSC en Panningen gemist door goed keepers werk en amateuristische afwerking voor het doel. Griezel spande de kroon door helemaal vrij voor de keeper wederom te stiften zoals alleen hij herhaaldelijk dit tijdens het seizoen doet. Helaas voor TSC wederom niet in het doel. Maar toen kreeg Sven de bal randje buitenspel aangespeelt in de loop. Heel beheerst zoals alleen Sven dit kan schoof hij de bal in de korte hoek en de 2-1 verdiende voorsprong was een feit.

Hierna begon TSC wat te klungelen achterin. Kwam dat doordat de petat er opeens in stond? Wellicht, want opeens stond de Panningen spits weer 1 op 1 en de in slaapstand verkerende petat zag hoe deze de bal wederom strak in het zijnetje deponeerde 2-2. Hierna werd Edwin ook nog een keer of twee door zijn eigen spelers op de proef gesteld maar Edwin slaagde voor dit examen. Rust.

Tijdens de thee werden de pijnlijke spiertjes even van wat kneed werk voorzien en werden enkele wissels doorgevoerd. De 2e helft was een kopie van de eerste helft, kansen aan beide zeiden. TSC drukte wat meer op het doel maar liet hierdoor wel wat ruimte liggen achterin en Panningen maakte daar goed gebruik van. De snelle spits kreeg de bal wederom aangespeelt, omspeelde de hele verdediging en tekende na een lange rush voor de 2-3.

TSC was aangeslagen en werd door de goed leidende schiri niet geholpen doordat een buitenspel pass tegen de hand van een TSC verdediger werd geschoten en de bal pardoes op de stip werd gelegd. Protesten werden door Bart weggewoven en Hans kreeg als vlagger ook geen gehoor. De Spits van Panningen had al een glimlach op zijn gezicht staan want goal nummero 4 was voor hem een koud kunstje. Nou niet dus. Edwin speelde het psychologische spelletje uitstekend en bleef lang, heel lang staan omdat de spits niet naar een hoek keek. Edwin balde zijn vuist en TSC kreeg de frisse wind te pakken. De vermoeidheid begon beide teams parten te spelen maar het leek of TSC wat meer fut had. Marc schoot van afstand nog jammerlijk tegen de paal wat een beter lot had verdiend.

Nog 5 minuten te spelen, Edwin speelde de bal snel in op John die Ruud in de loop aanspeelde, deze ging met de vooruitgeschoven kings een 1-2 aan en bediende Marc op links die de bal strak voor de pot gooide. Tot ieders verbazing vloog Sven als een ware goalgetter in de lucht tegen de bal aan en deponeerde de bal snoeihard achter de verbouwereerde keeper van Panningen en eigenlijk iedereen op het sportpark 3-3. Panningen kreeg nog een dikke kans op de overwinning maar het vertrouwen van de spits van Panningen was tot het dieptepunt gezakt waardoor deze van afstand Edwin probeerde te verschalken i.pl.v. de 1 op 1 aan te gaan. Einde wedstrijd en beide ploegen konden tevreden zijn met het resultaat en werd het 1e blad bier van het seizoen de catacomben ingestuurd. Didier, Ruud, Marc, Edwin thanks voor de assistentie, Mo welkom terug en tot 18-09-2021 om 13:00 voor de jaarlijkse kick-off en penaltybokaal.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2021