Seizoen 2019-2020

BEVO - TSC’04 1-1

Gepost in Wedstrijdverslagen 2019-2020

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen BEVO op de agenda (waar de kantine stonk alsof ze met afgewerkte olie de frietpan hadden gevuld!). Waar we vorige week met 16 man konden aantreden moesten we vandaag uit een ander vaatje tappen. Dank gaat uit naar alle spelers die ons vandaag hebben uitgeholpen.

Klokslag 17:00 uur fluit de scheids voor het begin van de wedstrijd. Waar TSC het betere van het spel had omdat de thuisspelende ploeg slordig speelde was het Xander die wederom van "te" grote afstand het doel probeerde te zoeken hetgeen hem op 2,00 boete kwam te staan. In de dugout greep Sven na 20 minuten in en haalde de net iets te forse Xander naar de kant. Achterin bij TSC staat Michael en Frits centraal en op de back posities staan Hans en John. John speelde een uitstekende 1e helft waarin het spel op en neer golfde mmar waar veel ruimte ontstond op het middenveld. Door deze ruimte blijft het spel slordig tot vlak voor rust. Eindelijk valt de bal op de juiste plaats en met een voorzet van rechts kopt Simen de 0-1 binnen. Dit allemaal onder het toeziend oog van 3 supporters.

Na de thee bleef het spel slortdig en het was net alsof de laatste bal nooit aan kwam. 20 minuten voor tijd kwam er uit een scrimmage een bal bij de snelle spits van BEVO terecht. Buitenspel dacht iedereen, echter John stond achter de verdediging het veld te inspecteren op kuilen..... de spits snelt zich langs John en tikt de bal listig via de binnenkant paal binnen voor de 1-1.

Het voetbal wordt er na deze gelijkmaker niet beter op hoewel TSC het meeste recht had op de drie punten. De doelman van BEVO verdiend hier echter een grote pluim want die wist in het overige deel van de 2e helft het doel schoon te houden.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2021