Seizoen 2019-2020

Baarlo - TSC’04 3-2

Gepost in Wedstrijdverslagen 2019-2020

Na het uitstapje van vorige week weer eens lekker ballen en deze keer uit in Baarlo. De voorboden waren al slecht want bijna waren we met 3 man minder aangekomen daar good-old Ton met 120 km per uur door de binnenstad van Baarlo scheurde. Niet zo'n probleem zou je denken maar hij had het bordje "eenrichtingsverkeer" gemist !

Vol Vertrouwen begonnen we aan de warmming-up daar we de afgelopen 2 keer toch vrij eenvoudig Baarlo opzij hadden gezet. Zelfs een keer met 9-1. Daar moet wel bij vermeld worden dat echt alles toen meezat en echt alles wat maar een beetje op de goal vloog in het netje lag.

TSC begon scherp aan de wedstrijd en omdat Marc dit keer niet 3x in successie zijn schoenen had vergeten stond hij ook eens in de basis. En dat deed hij naar behoren. Na wat speldeprikjes over en weer deponeerde Marc de bal ala Frank de Boer WK 1998 over 50 meter perfect in de loop van onze ook zo verbaasde Sven. Deze nam de bal niet zoals Bergkamp aan, maar het resultaat was wel hetzelfde. Een strakke schuiver in de korte hoek en 0-1 stond op de teller. De bank van Baarlo begon al te vrezen "niet weer he" werd er geroepen.

Maar blijkbaar had Baarlo tijdens de "transfer-window" ook niet stil gezeten. Al snel telde we een 5-6 tal nieuwe spelers die wel uit een basketbal team leken te komen want lengte, die hadden ze wel.

 TSC bleef druk zetten vooral in de rug gedekt door een uitstekende Mo die samen met Michel het middenveld controleerde. Kings raakte geen bal omdat hij nog zichtbaar de broek vol had van de dodenrit van Ton. Niels daarentegen liet af en toe weer eens zien waarom hij vroeger als een top talent werd gezien en speelde na een snelle aanval over 4 schijven Sven de bal rand 16 strak in. Sven wederom verbaasd van deze perfecte bal kon eigenlijk niets anders dan deze pass op waarde inschatten en schoot pardoes de 0-2 binnen.

Geen vuiltje aan de lucht dachten de TSC-ers en Baarlo begon te morren. Hadden weinig kansen zelfs niet met de wind in de rug. Maar toen.... een kreet en .... ja hoor het schoot er bij Mo in..... en hij moest noodgedwongen naar de kant. Daar ging onze controleur. Niet lang hierna maakte Baarlo gebruik van de desorganisatie luid aangevoerd door onze eigen Michel die tot aan de achterlijn toe iedereen dirigeerde in te zakken in plaats van vooruit te verdedigen. Koud kunstje dus voor de Baarlo voorwaartsen om de bal er eens lekker in te rossen. 1-2.

TSC nam de controle weer over en begon weer aardig te combineren. De klok stond op 35 minuten en het was tijd voor de thee dacht iedereen. De keeper van Baarlo trapte de bal nog maar eens naar voren en precies bij onze Mark (pluisje) in de voeten. Iedereen dacht die gaat hij even in het netje deponeren over 50 meter maar tot ieders verbazing liet hij de bal onder zijn voet door stuiteren. De bal caramboleerde over de defensie heen en je raad het al, de 2-2 stond op de teller. Rust.

Er werd nog even kort nagepraat over de 2 min of meer weggegeven goals maar het blijft de veteranen dus snel weer het veld op voordat alle spiertjes weer te stijf zijn. Wind tegen was het devies de 2e helft en Baarlo nam de touwtjes in handen. De defensie had de handen vol aan de nieuwe aankoop van Baarlo in de spits en we kwamen er eigenlijk niet echt meer uit. Een paar speldenprikjes daar gelaten want met Sven, Pluisje en Willem heb je toch altijd het "verrassings effect" maar ook deze bleef uit. Volgens mij is Willem nu ook ergens in Baarlo iemand aan het proberen te poorten.

De 3-2 van Baarlo was identiek aan de goal die Kings vorig jaar maakte tegen Baarlo, volledig verkeerd geraakt op d'n tuup, gedragen door de wind zag Patje het leder tegen de stang vallen wat natuurlijk euforische taferelen bij de Baarlo manschappen teweeg bracht en terecht ook. Er stond nog 5 minuten op de klok. Tijd voor een mini offensief en die kwam er ook. Michel werd naar voren gestuurd en roggelde een vrije trap rand 16. Onze "Potatoe" die deze vroeger herhaaldelijk erin schoot posteerde zich achter de bal. Dat de stand uiteindelijk bij 3-2 bleef, verklapt al het resultaat van deze vrije trap.

Een leuke wedstrijd die goed tegen elkaar op ging en gezelligheid erna in de kantine van Baarlo die ook netjes aan de biervat lotto deelnamen.

 

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2021