Seizoen 2020-2021

TSC'04 - Blerick 2-0

Gepost in Wedstrijdverslagen 2021-2022

Aangezien onze trainer en auteur een weekendje vrij had genomen, werden mij deze taken overhandigd. Met 16 spelers en de opstelling op zak, hoefde ik niets te doen aan de voorbereiding, dus dank daarvoor aan de trainers. In de kleedkamer werd er meteen besloten om de opstelling te veranderen, Mark V werd reserve ipv Mayk die zich op het laatste moment afmelde.

De eerste 15 minuten op het veld, gebeurde er niet veel. Waar Blerick nog wel probeerde te combineren, probeerde TSC de lange bal zonder veel resultaat. Willem kwam zelfs de bal achterin halen omdat hij lange ballen helemaal niets vindt.
Het eerste spannende moment was minuut 17, toen Michael geblesseerd het veld moest verlaten. Niels nam zijn positie over.
7 minuten later, werd John over het hoofd gezien door de "snelle" links buiten van Blerick die hem op de enkel trapte. Resultaat, de 2de geblesseerde die het veld moest verlaten. Met Henk op de linksback positie veranderde er niet veel. TSC bleef de lange bal hanteren en begon op elkaar te mopperen. Blerick probeerde het wel maar echte kansen kregen ze niet. In de 30ste minuut viel vanuit het niets de 1-0 voor TSC. Voorzet van Casper die voor de voeten lande van Niels, die de bal tegen het plafond van het doel trapte.

De 2de helft veranderde het beeld niet veel. TCS bleef mopperen en de lange bal hanteren, Blerick bleef combineren en kwam een paar keer gevaarlijk voor het doel. Gelukkig stond Xander elke keer op de juiste positie.
In de 20ste minuut moest Xander met een katachtige redding de bal nog uit de kruising halen om de gelijkmaker te voorkomen.
Dit was het moment waarop de bank zei, dat Kings toch wel gemis(d) werd.

10 minuten voor tijd, had Henk het wel gezien en mocht Hans nog even zijn wekelijkse minuten maken.
Casper ging op het middenveld spelen en Sven op zijn vertrouwde spitspositie. Daar Blerick ook moe gespeeld was, kwamen wat lange ballen door en mocht Sven 2 keer allen op doel af, maar beide keren faalde hij. De 3de kans gaf wel resultaat, Sven alleen op de keeper af en vanaf 20 meter schoof hij de bal beheerst langs de uitgekomen keeper. 2-0 voor TSC. 2 minuten later valt de 3-0 na een mooie combinatie tussen Sven, Casper en Patrick, maar deze werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel van Patrick.

De laatste minuutjes worden sober uitgespeeld en bij het fluitsignaal dan ook, wedstrijd vergeten, maar wel nog ongeslagen.
In de kleedkamer kwam dan nog het ongenoegen van Mark V, over het feit dat hij weer reserve stond. Bij deze gemeld aan de trainer, dus ik neem aan dat dit volgende week wordt opgelost.

Sportpark: Correspondentieadres:      
         
Bakenbosweg 6 Postbus 3180      
5932 AH Tegelen 5930 AD Tegelen      
Tel: 077-3730540   © TSC'04 2021