Het ongelofelijke geschiedde deze week, de telefoon stond rood gloeiend bij Raiola want spelers belde zelf om aan te geven om graag met de vets mee te spelen, wat een weelde zo hadden we zaterdagmiddag opeens 15 man in het kleedlokaal zitten. Kings kon hierdoor weer zijn fietsbeentjes rust gunnen en Henk, Willem en Griezel konden van het zonnetje genieten. De opstelling, Paulus op doel met Trienes, Petat, Bart en John in de achter linie. Tom, Morrison, Pluisje en Tommie op het middenveld en Maikel en Dennie in de aanval.
Op verzoek van TSC’04 werd er om 16:30 afgetrapt zodat we allemaal op tijd op de bruiloft konden zijn van ozze Ed.

Onder een prachtig zonnetje was de 1e kans voor BEVO, de Petat was nog om zich heen aan het kijken waar hij vandaag wilde gaan voetballen en schatte hierdoor de pass op de snelle spits van BEVO totaal verkeerd in, een hard schot maar Paul had een goede warming-up gehad en pareerde het schot met een katachtige reflex. TSC’04 schudde zichzelf wakker en de eerste aanval op het vijandelijke doel via een snelle 1-2 tussen Morrison en Dennie had de bal eigenlijk al in het netje moeten liggen, maar onze afhaal chinees in de spits had toch te lang in de zon gekeken en schoot de bal in het vangnet.

In de 7e minuut pikte Morrison het leder van de voet van zijn directe tegenstander, onze dirigent van hedenmiddag Pluisje riep om het leer en kreeg deze dan ook in de voetjes, Pluisje kapte en draaide en deponeerde de bal tussen 3 man door wederom bij de doorgelopen Morrison in de voetjes die koelbloedig afrondde 0-1. De meegereisde supporters die in het zonnetje aan de bartafel zaten met een gele rakker keken elkaar aan en zeiden “dit kan wel eens een leuke middag gaan worden.” En zo gebeurde het ook, enkele minuten later kreeg Pluisje het weer op zijn heupen, kapte weer naar zijn fenomenale linker voetje en liet Dennie zo vogelvrij op de keeper af rennen. Dennie durfde het niet aan om weer het vangnet te testen en schoof de bal naar links waar Morrison al was aangesloten die deze kans niet kon missen 0-2. De kastelein van BEVO, die er ook bij was komen zitten knikte meestemmend met de toeschouwers aan de bartafel mee, “pohh dit gaat wel héél snel” en hij had het niet over de snelheid van de koude biertjes die door Tukkenburg en co werden genuttigd.

De 14e minuut, en een kreet was te horen op het BEVO sportpark en ja hoor daar lag hij weer, net als vorige week werd Maikel getroffen door iets buitenaards en de VAR was het ook al niet met hem eens en de bal ging niet op de stip. Niet veel later werd Dennie de diepte ingestuurd, hij kapte naar binnen en werd rond de 11 meter stip tegen de vlakte gelopen door de wat ongelukkige links back van BEVO, een fluitje en een zekere penalty. De bartafel riep al enkele namen die deze pingel kon gaan nemen maar de schiri had andere plannen, hij liep naar de 16 en legde de bal erbuiten. Zelfs het gelach van de BEVO vlagger kon hier geen verandering in brengen, “dat doet hij anders nooit” zei de kastelein al tegen onze jongens. De Petat ging achter de bal staan en schoot de bal keihard richting de kruising, omdat de bal licht werd getoucheerd door de muur ging de bal via de lat over, de look op het gezicht van de BEVO goalie zei genoeg over de kwaliteit van deze free-kick.

Pluisje liet nogmaals zijn voetjes zingen door een mooi pas van Bart door te lepelen aan Morrison die deze keer een mooi lob op het dak van de goal zag belanden. Niet veel later de volgende aanval, Tommie werd helemaal vrij gelaten door de BEVO verdediging en kon vrij uithalen vanaf de 16 maar schoot deze bal richting Heibloem. Hierna eiste onze 9 ½ Pluisje de bal weer op, tunnelde zijn tegenstander kapte de bal weer naar zijn linker en lobde de bal over de gehele verdediging in de loop van Dennie. Nog steeds een beetje onzeker in zijn eigen kunnen schoof hij ook deze bal af op links waar Maikel de 0-3 tegen de touwen schoot. De mannen aan het buffet werden nogmaals van een lekkere Weihenstephan weisse voorzien en zagen direct na de aftrap Bert Gielen van BEVO hard uithalen, dit schot in de 33e minuut had een beter lot verdiend, waardoor de ruststand 0-3 bleef.

Het was warm en sommigen spelers wilden al aansluiten aan de bartafel, maar werden resoluut weg gedirigeerd door de leiders. Henk kwam op rechts erin, Griezel ging laatste man spelen en Willem ging mee de punt in. Tommie die werd gewisseld wilde zijn eerste gele rakker nuttigen toen tot zijn ongenoegen het vlaggenstokje in zijn hand werd gedrukt. De Petat liet dit buitenkansje niet liggen en nam het gerstenvocht braaf tot zich. John ging naast Kings aan het buffet zitten en er werd afgetrapt voor de 2e helft. BEVO ging zienderogen uit een ander vaatje tappen en begonnen net als de 1e helft furieus aan de wedstrijd. Een mooie combinatie door het midden en wederom een hard schot op doel die gelukkig voor TSC niet de juiste richting had.

Willem had er veel zijn in maar de beentjes waren door het zonnebaden tijdens de 1e helft wat ingeslapen toch sloot hij snel aan bij een messcherpe counter over vele schijven in de 45e minuut waardoor de bal weer bij Dennie in de voetjes kwam, Dennie had in de rust ook niet aan zijn zelfvertrouwen gewerkt en gaf Willem een niet te missen kans 0-4. BEVO kon er weinig tegenover zetten tot nu toe. Het team stond goed, Tom rende vakkundig samen met Trienes alle gaten dicht Bart leverede alle ballen zoals afgesproken in bij Puisje en Tommie vlagde als een ware fanfare leider alles op een hoop. Toch had BEVO een troef in handen, Hassan Fannach kreeg de bal in de 16 kapte fraai zichzelf vrij en liet Paulus kansloos 1-4.

In de 62e minuut weer een snelle aanval via, Pluisje, Trienes en Morrison die Willem de bal gunde rechts in de 16. Willem bedacht zich niet en lepelde het leer via de rug van de tegenstander in de verre hoek 1-5. Enkele minuten later stond Bart nog na te genieten van dit wonderbaarlijk doelpunt en miste hierdoor een steekbal wederom op Hassan Fannach die zijn huzarenstukje herhaalde en de bal in de korte hoek schoof 2-5. Het ongelukkig samen komen tussen de BEVO spits en Paulus resulteerde in een heftige bloedneus en Paul moest voor verzorging noodgedwongen gewisseld worden. Maikel ging op doel, wat hij zichtbaar beter deed dan Willem en Kings de afgelopen weken en Tommie mocht weer opdraven. Heeft Dennie dan helemaal niet gescoord, jawel in de 69 minuut een versnelling van Morrison die Dennie in de 16 aanspeelde, na een knappe kap actie had hij de bal op zijn befaamde rechter liggen en schoof de bal in de korte hoek, het applaus van de keeper zegt genoeg over de beauty van dit doelpunt. 2-6. De TSC-ers zaten met hun gedachten al aan het bier want ze lieten direct na de aftrap dezelfde Hassan Fannach zijn hattrick voltooien, die slordig uitverdedigen afstrafte door knap de bal in de verre hoek te teleporteren. 3-6. Einde wedstrijd!

In de kantine werd er gebroederlijk met onze tegenstander nog vele weiss biertjes soldaat gemaakt waarna de Quatre Bras onderweg ook nog even werd aangedaan om de 6-3 overwinning nog wat kracht bij te zetten. Met deze 3-6 blijft de winning streak voor wat hij is en zullen we deze volgende week proberen voort te zetten tegen Grashoek.