Deze waterkoude dag werd afgetrapt bij QB waar 4 man bij elkaar kwamen. Waar Kings met de fiets in het ligbad lag om alles weer op temperatuur te krijgen, waren het Patrick, pluisje, Henk en John die tevergeefs wachtten op teamgenoten. Velen gaven ter elfder ure aan rechtstreeks te gaan. Patrick was noodgedwongen in de rol van trainer (of lijder) geduwd en mocht zich het hoofd breken over de opstelling.in het lokaal werd besloten dat Niels en Patrick de bank zouden warmen. Tegen 17 uur was er echter doelman Justin nog steeds niet gearriveerd en Patrick nam noodgedwongen maar weer plaats onder de lat. Niels nam de vlag ter hand want een vlagger; ook die was er niet. De wedstrijd werd afgetrapt en na een minuut kon Rachid net hersteld van een spierblessure al weer het veld ruimen. Ondanks zijn voorzorgsmaatregelen van een goede warming up en de thermokleding (die Kings zeer graag aan had gehad met fietsen deze zaterdag) schoot het hem er toch een. Niels kwam voor hem in het veld en Stefan Turkenburg, de enige meegereisde supporter, nam de vlag over.

Tsc startte overigens voortvarend en kwam al enkele keren gevaarlijk er doorheen. Morrison mocht twee keer zijn meerdere erkennen in de Baarlo doelman en Niels mistte nog wel de grootste mogelijkheid. Op 5 meter voor het doel kreeg hij het klaar om de bal langs de verkeerde kant van de paal te schuiven. Na 20 minuten kwam Justin dan toch aan op het sportpark in Baarlo. Met zijn pas aangekochte keuken in de kofferbak was het schijnbaar moeilijk om vooruit te komen. Patrick stond tevens maar al te graag zijn plek af.

Grote spil in het spel van de vets was pluisje die de ene na de andere magistrale pass verzond. Zo stuurde hij Willem na een goede 25 minuten op weg richting doel. Willem werd vastgehouden, ging door en omspeelde de keeper en scoorde. Echter vond de Baarlose fluitenist dat de bal op ruim 20 meter van het doel gelegd moest worden voor een vrije trap. Niels zette zich achter de val en zei : maakt niks scheids, deze gaat er toch in...

Vervolgens een schitterend geplaatste bal buiten bereik van de keeper voor de voorsprong 0-1
Het leek erop dat dat het startsein was voor het Tegels keteerke, want pluisje stuurde Morrison wederom in de diepte. Deze faalde in eerste instantie nog maar Simen was attent en rondde knap de rebound af 0-2. Maar het mooiste had Pluisje bewaard voor de laatste aanval voor rust. Met buitenkant links en een effect waar Appie Happie jaloers op zou, stuurde hij Tommie weg over links. Deze behield het overzicht en bood de derde treffer op een presenteerblaadje aan, aan Morrison. 0-3 ruststand. Toch ietwat niet verwacht maar toch voldaan werd de thee opgezocht.

Vince verliet het sportpark waardoor Henk noodgedwongen de hele wedstrijd moest spelen. Dat deed hij overigens met verve en speelde een meer dan uitstekende pot voetbal. Patrick kwam erin en nam plaats in de spits. Zo kwam er wat meer gewicht in de voorhoede. Willem verhuisde naar het middenveld. Baarlo nam in de 2e helft het initiatief en scoorde al heel snel een prachtige treffer. Een voorzet werd in een keer knap in het dak van het doel geschoten.

TSC werd teruggedrongen en loerde op de spaarzame countermomenten. In een van die momenten werd Patrick gevloerd op 20 meter van het doel. Niels zette zich weer achter de bal en wou zijn kunststukje herhalen en leek dat ook te gaan doen. Echter op de lijn van het doel kon de laatste man nog net de bal een tikje geven waardoor deze via de paal terug het veld in stuitte. TSC bleef maar counteren en Baarlo probeerde wel, maar kon niet echt. Patrick kreeg op aangeven van pluisje nog een kans op de rand van de 16. Zijn schot stuitte op de vuisten van de keeper.

Baarlo kwam tegen het einde van de wedstrijd nog op 2-3 door een verkeerde inspeelbal op het middenveld. Hoewel de scheids nog probeerde er allerlei blessuretijd bij te verzinnen, capituleerden onze Veteranen niet en trokken de overwinning over de streep. Hiermee blijft de winning streak voor wat hij is en zullen we deze volgende week proberen voort te zetten tegen MVC.